HYVÄSSÄ LIHASSA VUODESTA 1958

Vuonna 1958 vaarini Leo Mattila perusti veljensä Kaukon kanssa Ylöjärven Metsäkylään lihanjalostamon nimeltä Veljekset Mattila. Palvaamisen perinteet olivat kulkeneet suvussa jo edellisillä polvilla, joten oppi oli saatu varhain lapsuudessa. 

Ennen yrityksen perustamista vaarini matkasi Kanadaan metsätöihin tienaamaan rahat joilla sitten kotimaan kamaralla hankittiin ensimmäiset porsaat. 

Vaikka maailma muuttuu, me ihmiset pysymme kutakuinkin samanlaisina. Monet asiat sykähdyttävät meitä yhtä vahvasti kuin esi-isiämme. Ja yksi näistä on hyvä ruoka. 

Siksi yhä edelleen meidän savusaunasta kohoaa aidon palvin tuoksu. Leppähalkojen lempeän tulen tuottama lämpö ja savu hyödynnetään tuotteidemme valmistuksessa samaan tapaan joka on ollut käytössä jo sukupolvien ajan. 

Perinteet ovat meille tärkeitä ja siksi halusimmekin tuoda ne tähän päivään. Siksi Veljekset Mattila on nyt Mattila Bros. 

Vuodesta 2006 olen toiminut yrittäjänä ja minulle on ollut kunnia-asia jatkaa vaarini perinteitä. Meillä on erinomainen henkilökunta ja heidän kanssaan valmistamme teille laadukkaat lihajalosteet käsityönä nyt ja tulevaisuudessa. 

Terveisin 

Essi

Lady of the House

Open chat
Kysy, me vastaamme