Paijan tilalla Urjalassa Juha ja Henna Paija kasvattavat possuja, tuotantoketjun ollessa kokonaan omassa hallussa. Possut ruokitaan omalla tilalla viljellyllä rehulla (ohra, vehnä ja härkäpapu). Possut saavat myös kotimaista kivennäis-, vitamiini-, ja rypsipohjaista valkuaislisätiivistettä.

Possut tulevat tilalle Loimaalta Levomäen vapaaporsitus-sikalasta ja kasvatetaan Paijalla väljissä karsinoissa eläinten hyvinvointiin panostaen. Oma tilateurastamo samassa pihapiirissä mahdollistaa, että eläinten viimeinen kuljetusmatka on erittäin lyhyt stressin minimoimiseksi. Maaliskuussa 2018 Paijan tilalle valmistuu uusi pihatto, joka mahdollistaa possujen vapaan liikkumisen entistä monipuolisemmin.

Tilateurastamossa toimii myös oma leikkaamo ja pakkaamo. Juha ja Henna Paijan lisäksi tila työllistää viisi henkilöä eri toimintojen parissa. Lyhyt ketju ja pieni henkilöstö takaavat erinomaisen laadunvalvonnan.

Paijan ideologian pääpointtina on eläinten hyvinvointi ja kokonaisuuden hallinta, siksi toiminta on pientä ja rajallista. Työtä tehdään perheyrityksessä sydämellisesti elämäntapana!

Open chat
Kysy, me vastaamme