REAL BBQ & SMOKEHOUSE

Kolme sukupolvea sitten lähti Leo Mattila Pohjois-Amerikkaan hankkimaan rahoja omaan lihanjalostamoon. Sieltä hän palasi mukanaan omaisuus, jonka turvin perustettiin Veljekset Mattila. Vuodesta 1958 asti ovatkin ylöjärveläisessä savusaunassa kypsyneet toinen toistaan herkullisemmat tuotteet.

Perinteitä kunnioittaen Veljekset Mattilasta on vuosien varrella kuoriutunut Mattila Bros. Keväällä 2022 tuota Pohjois-Amerikan matkaa muistellen kehitettiin SMOKEHOUSE-tuoteperhe, jossa yhdistyvät aidot Amerikan bbq-maut sekä lempeä kotimainen leppäsavu.

Artesaanituotteita ammattitaidolla

Smokehouse- ja bbq-kulttuuri tekee vahvasti tuloaan Suomeen. Barbeque, tuttavallisemmin bbq, yhdistetään usein makeaan, mausteiseen kastikkeeseen vaikka se on paljon muutakin. Siihen kuuluu olennaisena osana erilaiset maustesekoitukset, barkki, pitkät kypsennysajat ja savu.

Koska kaikilla ei ole mahdollisuutta savustaa ja valmistaa lihoja alusta asti kotona, olemme luoneet Smokehouse-tuotesarjan. Näin kaikilla on mahdollisuus toteuttaa oma bbq-elämys kotonaan.

Teemme maustamisen kanssa yhteistyötä Poppamiehen kanssa. Heillä on tarjota lihojemme kaveriksi maistuvat kastikkeet ja teemaan sopivia reseptejä inspiroimaan kotikokkeja.

Real bbq & Smokehouse tuotteet

  1. Valmistukseen käytetään ainoastaan huolella valittuja lihoja.
  2. Lihat maustetaan kunkin tuotteen makua parhaiten korostavalla RUBILLA.
  3. BARKIKSI kutsutaan pitkässä kypsennyksessä tuotteeseen muodostunutta tummaa pintaa, joka on olennainen osa bbq-makuprofiilia.

Low & Slow

MATALA LÄMPÖ

kypsennyksessä takaa murean lopputuloksen.

SAVU

on kuin yksi mausteista, jota ilman tuotteesta puuttuu jotakin

AIKAA

valmistukseen käytetään jopa viikko, jolloin saavutetaan makujen ja rakenteen täydellinen harmonia.