Saunapalvituotteet

Leppähalkojen lempeällä tulella perinteisesti palvatut saunapalvituotteemme ovat ylpeytemme. Maukasta ruokapöytään tai välipalaksi saatavilla sekä saunapalvikinkkumme että savukypsä tuotteemme palana tai siivuna. Saunapalvin jäljittelemätön ja aito maku löytyy näistä, tämän sivun tuotteista! Valitse omasi ja herkuttele!

Uunikypsennetyt leikkeleet

Härkäpastrami, mestarin paisti ym. uunikypsennetyt siivutetut tuotteet kruunaavat leikkelepöydän sekä arkeen että juhlaan. Tutustu herkullisiin uunikypsennettyihin tuotteisiimme.

Makkarat ja nakit

Tuotevalikoimastamme löytyy erittäin kattavasti makkaroita ja nakkeja varmasti jokaiseen makuun. Koko perheelle esimerkiksi perinteinen Julkujärven grillimakkara.

Muut lihajalosteet

Lihahyytelö maistuu vuosikymmenestä toiseen aina uusille sukupolville. Maista myös mehevää revittyä kalkkunaa tai monikäyttöistä revittyä possuamme!

Kokonaiset possut

Mattilasta on mahdollista tilata myös kokonainen palvattu possu vaikkapa kesäjuhliin. Possut palvataan aidossa, leppähaloilla lämpiävässä savusaunassa, jossa lihaan tulee pehmeä ja aromikas savun maku. Possuja on saatavilla aina 20kiloisista yli 60kg painaviin tarpeen mukaan.