Onnea, Pirjo!

Alati liikkuvassa ajassa me voimme toisinaan nähdä suurimman lämmön pysyvyydessä – niissä asioissa, jotka olemassaolollaan vaalivat sitä, mikä on meille perinteeksi annettu.

Tänään on tärkeä päivä. Lähettämötyöntekijä Pirjo on tänään tehnyt arvokasta työtään Mattilassa tasan kaksikymmentäyhdeksän vuoden ajan. Se on merkittävä panostus kokonaisen yrityksen elämässä ja olemassaolossa.

Kaksikymmentäyhdeksän vuotta on pitkä aika myös Suomen mittakaavassa – se pitää sisällänsä neljä eri presidenttiä, muuttuneet taloustilanteet, eurot ja markat, sekä nopeasti syntyneet ja yhtä nopeasti unohtuneet ilmiöt. Muuttuvan maailman keskellä pitävät pintansa ne, jotka ovat sinnikkäitä ja asialleen omistautuneita – niitä, jotka uskovat. Suomalaisia menestystarinoita ei synny ilman Pirjon kaltaisia tekijöitä.

Pirjo löysi tiensä Mattilaan, sillä hän halusi tehdä lastensa vuoksi päivätöitä. Nyt, vuosienkin jälkeen työkaverit ovat ystäviä ja tovereita, joiden kanssa on kuljettu pitkä, vuosia kestänyt matka. Työtoveri Tuula tulee toki mukaan myös arkeenkin, yhteisen harrastuksen vuoksi. Pirjo pitää itsensä kovassa vireessä aktiivisen elämänsä avulla, sillä päiviin mahtuu niin lavista, eli lavatanssia, kuntosalia ja kävelyä. Tuulan kanssa käydään jumpilla.

Pirjo on hymyileväinen ja kiltti, lempeä. Toimitusjohtaja Tero kuvailee Pirjoa kauniisti: hän on pidetty ja muille tärkeä ihminen, joka tekee työnsä aina sovitusti ja hyvin ahkerasti.

Ystävämme Pirjo, sinun kaltaisia ihmisiä tarvitaan. Suuri kiitos kaikista menneistä ja vielä tulevista vuosista!

 

Open chat
Kysy, me vastaamme