Vapaa possu

Hornan tilalla Tomi Horna perheineen kasvattaa Vapaita Possuja suurella sydämellä, eläinten hyvinvointi keskiössä. Tomi ruokkii possunsa GMO vapaalla ja kalajauhottomalla rehulla sekä naapuritilan viljalla.


Vampulassa kasvavat Tomin possut jotka saavat ruokailla ja juoda buffet tyyppisesti, eli ruokaa ja juomaa on aina tarjolla. Possut saavat myös kotimaista kivennäis-, vitamiini-, ja rypsipohjaista valkuaislisätiivistettä.


Possut tulevat tilalle Punkalaitumelta perinteisestä yhdistelmäsikalasta jossa isäntäpari vastaa päivittäisestä possujen hyvinvoinnista. Possut kasvatetaan Hornan tilalla vapaasti ulkotiloissa tai lämmitetyssä sikalassa jonka välillä possuilla on vapaus liikkua omaan tahtiin. Hornan Vapaat Possut saavat tonkia maata, ottaa mutakylpyjä ja rakentaa pesää oman mielensä mukaisesti.


Hornan Vapaat Possut teurastetaan 80 kilometrin päässä pienteurastamossa johon kuljetus tapahtuu omalla teuraskuljetuksella tutun hoitajan toimesta.


Hornan tilan isäntä Tomi on pitkän linjan sikafarmari ja sitoutunut jo vuodesta 2015 kasvattamaan eettisesti kestävämpää ja eläinten hyvinvointi keskiössä olevaa Vapaata Possua.